HUUN PERGOLA RENDSZER

A HUUN PERGOLA

kiválóan alkalmas kis vagy akár sok árnyék hozzáadásához egy kültéri területen. A pergola kecses átmenetet biztosíthat a belső tér és a külső tér között. Ezzel a termékkel szeretnénk segíteni abban, hogy kibővítsék és javítsák a külső teret, védve azt mind a nap, mind az elemek ellen. A rendszer speciálisan kifejlesztett hordozó és sebességváltó rendszerrel van ellátva, és nagyon alkalmas kültéri területekre. A felhasznált anyagoknak köszönhetően a pergola energiatakarékos is. A beépített LED-es világítással esztétikai vonzerőt és kényelmet nyújt a végfelhasználó számára. A távirányítóval minimális erőfeszítéssel másodpercek alatt nyitható és zárható.

A HUUN PERGOLA megóvja önt a nap sugarai, az eső, a szél és a túlzott nedvesség ellen. A legnagyobb kényelmet a távolról vezérelhető tökéletes automatizált rendszer, va- lamint a kiegészítők széles választéka biztosítja, amely a nap bármely részében javítja a pergola használati élmé- nyét.

electronics.png

MOTOROSAN MOZGATHATÓ

Programozott árnyékolás pil- lanatok alatt.

MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Az alumínium szerkezet és a mozgatható tető tökéletes összhangban vannak.

KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK

Összeépíthető a többi HUUN rendszerrel

A HUUN PERGOLA

___________________

A tartó szerkezet, valamint az ereszcsatorna porfes- téssel bevont alumínium tiszta és esztétikai vona- lakkal. A tartó szerkezet egy 100x130 mm profil, aminek a belsejében kapott helyet a vízelvezetés. Kapható falra szerelt vagy önhordó változatban. Az első osztályú anyagok és kiváló tervezés esztétikus megjelenést biztosít, a maximális 12x8 m terje- delemben is.

Ellenálló alumínium szerkezet, mely maximális biz- tonságot nyújt erős szélben (115km/h sebességig).

A felhasznált kiváló minőségű PVC-anyagoknak köszönhetően a burkolat teljesen vízhatlan. Ez az innovatív rendszer lehetővé teszi, hogy a HUUN PERGOLA alatt nyáron hűvös környezetet biztosít- son.

ALKALMAZÁSI ÉS NYITÁSI LEHETŐSÉGEK

VEZÉRLÉSI MÓDOK

___________________

Három távvezérlő lehetőség van, mint 1-5-16 csatorna. Az összes modul külön-külön vagy egyidejűleg is mozgatható. A távvezérlőket testre szabhatja úgy , hogy az egyes rendszermo- duloknak számot ad. A távirányítón kívül lehetőség van más modulok vezérlésére is a TAHOMA alkalmazáson keresztül Android vagy iOS készüléken. A TAHOMA egy olyan alkalmazás, amely- ben SOMFY RTS motorok vannak, mint például redőnyök, napellenzők, pergolák, árnyékolók vezérlését okos telefonon vagy táblagépen keresztül. A TAHOMA segítségével egyszerűsítheti az otthona és a vállalata közötti kapcsolatot. Ehhez a vezérléshez egy különálló dobozra van szüksége, amelyet közvetlenül a szokásos fali aljzatba kell csatlakoztatni, hogy az otthonának vagy vállalkozásának WI-FI kapcsolatán keresztül kommunikáljon a helyén található rend- szerekkel.

SZERKEZETI ALAPSZÍN VÁLASZTÉK​