HUUN PANORÁMA RENDSZER

A HUUN PANORAMA

rendszer kiemelkedő esztétikai megoldásokat nyújtva biztosítja a belső tér és a külső tér megfelelő egységét. A rendszer motorizált és függőleges üvegmozgatást hajt végre az oldalsínek belse- jében, kezelhető gombokkal, távirányítóval, táblagéppel vagy akár telefonnal is minimális erőfeszítéssel. A PANORAMA alkalmazható lakossági és kereskedelmi területeken is. Teljes ellenőrzést biztosít a felhasználó számára, miközben az üvegtáblát a fel- használó által kiválasztott magasságban tartja. Így a PANORAMA rendszer több friss levegőt, nagyobb beltéri teret, ragyogóbb napfényt és ezáltal sokkal élvezetesebb helyet kínál.

A HUUN által használt anyagok megfelelnek a legmagas- abb minőségi követelményeknek és szabályoknak. Az alumínium nem csupán korrózióálló, hanem intenzíven tartós is,és ezekkel a tulajdonságokkal a legjobb anyag a Panorama számára.

A HUUN motoros rendszereinél használt SOMFY motorok, működés közben 120 Nm névleges nyomatékkal jár. Az energiafogyasztás 350W , és maximálisan 168 kg-ot képes felemelni.

MOTOROSAN LEERESZTHETŐ

Egy gombnyomással beállítható a megfelelő magasság.

MAGAS MINŐSÉGŰ ALUMINIUM

Préselt alumínium szerkezet edzett üveggel kombinálva

KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK

Összeépíthető a többi HUUN rendszerrel

ELRENDEZÉSI LEHETŐSÉGEK ÉS MÉRETEK​

Az első üveg rögzítve van, a többi mobil, és az alábbiakban bemutatott összes ábra megvaló- sításához lehetséges. Nyitott helyzetben (amikor a mozgó üvegeket az álló szintjére enge- dik le) a rendszer korlátként működik. A PANORAMA rendszer megoldásait tudjuk normál és hőszigetelt kivitelben is biztosítani.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

___________________

A felső doboz belsejében 3,5 mm vastag hőszigetelő anyag található, és a rendszer működése közben 30-35 dB csökkenést biztosít. Ezt a DIN 8187 szabványnak megfelelően gyártják, hogy meghosszabbítsák a rendszer élettartamát. A felfő doboz alá beépített EPDM légkamrás szigetelés tökéletes záródást biztosít amikor a rendszer zárt állapotban van.

Nagy homlokzati projekteknél, bármilyen kiegészítő felépítés nélkül, profilok segítségével kapcsolható össze két Panorama rendszer. A lehetséges profilok méretei 2x12 cm, 4x12 cm, 6x12 cm. A 4x12 cm-es profilhoz hőszigetelt lehetőség van, amely tökéletes kombinációt biz- tosít a Panorama hőszigetelt rendszerrel.

VEZÉRLÉSI MÓDOK

___________________

Három távvezérlő lehetőség van, mint 1-5-16 csatorna. Az összes modul külön-külön vagy egyidejűleg is mozgatható. A távvezérlőket testre szabhatja úgy , hogy az egyes rendszermo- duloknak számot ad. A távirányítón kívül lehetőség van más modulok vezérlésére is a TAHOMA alkalmazáson keresztül Android vagy iOS készüléken. A TAHOMA egy olyan alkalmazás, amely- ben SOMFY RTS motorok vannak, mint például redőnyök, napellenzők, pergolák, árnyékolók vezérlését okos telefonon vagy táblagépen keresztül. A TAHOMA segítségével egyszerűsítheti az otthona és a vállalata közötti kapcsolatot. Ehhez a vezérléshez egy különálló dobozra van szüksége, amelyet közvetlenül a szokásos fali aljzatba kell csatlakoztatni, hogy az otthonának vagy vállalkozásának WI-FI kapcsolatán keresztül kommunikáljon a helyén található rend- szerekkel.

SZERKEZETI ALAPSZÍN VÁLASZTÉK​