HUUN OLDALRA TOLHATÓ RENDSZER

A HUUN TOLÓ RENDSZERREL

egész évben használhatja kereskedelmi vagy lakóingatlanát. Élvezheti a nagyszerű szabadtéri időjárási körülményeket, esőben vagy viharban mégis op- timális védelmet kap. A toló üveges rendszer kombinálja a legnagyobb gyakorlati felhasznál- hatóságot a HUUN  stílusával és esztétikájával. Tökéletes választás lehet a visszahúzható pergolák, pavilonok és teraszok üvegezéséhez.

A rendszer alkalmas minden építészeti környezetbe, védi a területet az esőtől, a széltől és a hidegtől. Az erős alumínium test az edzett üvegek és a két oldalsó zár véd a betörések és a lehetséges ütések ellen. Ez a forradalmi- an új rendszer békés szigetté alakítja a teret. A HUUN TOLÓ rendszer különböző lehetőségeket biztosít minden megold- ásra, hőszigetelt vagy nem szigetelt for- mában. Különböző ajtózárási megoldások, kulccsal és fogantyúval, amely könnyen megfogható a mozgatáshoz.

A HUUN által használt anyagok megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek és szabályoknak. Az alumínium nem csupán korrózióál- ló, hanem intenzíven tartós is, és ezekkel a tulajdonságokkal a legjobb anyag a toló rendszerekhez.

A keskeny keret és a felhasznált üveg nagyon sok fényt és maximális át- láthatóságot biztosít. Megfelel a megnövekedett energiatudatosság igé- nyeinek, és egy nyitott helyiség kialakítását képviseli. Válaszható szimpla (10 mm) vagy hőszigetelt (5-12-5 mm) edzett üvegezéssel. A szél és eső elleni védelem javítása érdekében a panelek csatlakozó részein tömítés van beépítve.

TÖBBFÉLE NYITÁSI LEHETŐSÉG

Mindkét oldalra tolható, kilinccsel és igény szerint kulccsal is zárható.

ERŐS STRAPABÍRÓ ALUMINIUM SZERKEZET

Ellenáll az időjárási tényezőknek és nincs korrózió.

KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK

Összeépíthető a többi HUUN rendszerrel

ELRENDEZÉSI LEHETŐSÉGEK ÉS MÉRETEK​

A variációk 3, 4 vagy 5 sínű, legfeljebb 6, 8-10 panelből álló konstrukciók lehetségesek.

Minden egyes panelen két gördülő kerék található, melyek 100 kg terhelésnek is ellenállnak. A maximális panelméret 1,20x3,00 méter lehet. Figyelembe véve ezt a méretet, a kerekek elegendőek a lehetséges legnehezebb panelek hordozásához. A síneken rozsdamentes acél kiegészítő elem van elhelyezve. Ezzel a megoldással a legnehezebb panel is könnyen mozgatható és megnöveli a kerekek élettartamát a környezeti viszonyoktól függetlenül. A szerkezeti változások kompenzálása érdekében az integrált kerekek mindkét típusnál max. 5 mm-rel állíthatók. A rendszeren lévő panelek egyenként csúsznak, míg a mester- panel a többi követőt veszi fel, vagy az összes panel külön- külön mozog. Ez a funkció tökéletes megoldás a felhasználók számára. A víz kifelé vezetését az alsó sín oldalsó kupakjainak kialakítása biztosítja.

SZERKEZETI ALAPSZÍN VÁLASZTÉK​