BKS LAPOZHATÓ RENDSZER

A BKS LAPOZHATÓ

rendszer egész évben használható kereskedelmi vagy egyéni célokra eg- yaránt, lehetővé téve a tér maximális kihasználását. A lapozható üveges rendszer kiválóan al- kalmas teraszok, balkonok, erkélyek leválasztására. Tökéletes választás lehet terek kibővítésére is. Köszönhetően a hőszigetelt üvegezésnek, fűthető helyek is kialakíthatóak. Az erős keske- ny préselt alumínium profil és az edzett üvegek remek kilátást nyújtanak bármilyen időben. Emellett a 8 mm-es edzettüveg rendkívű strapabíró, mely biztonságilag sem elhanyagolható. Az üvegtáblák között a szigetelést polikarbonát profilok biztosítják a szél és a vízszivárgás ellen.

ELRENDEZÉSI LEHETŐSÉGEK ÉS MÉRETEK

___________________

Különböző nyitási lehetőségek miatt, akár parapettre akár padlóra is szerelhető. Lehetőség van kulccsal zárható megoldásra, így akár még bejáratnak is alkalmas lehet a rendszer.

A hőszigetelt opció (4-22-4 mm üveg) csak keretes verzióban érhető el. Igény szerint az üveg- összetétel változtatható bizonyos keretek között.(meghatározó tényező az üvegtáblák súlya)

Minden egyes panelen két gördülő kerék található alul és felű egyaránt. A maximális panel- méret 0,7x2,4 méter lehet. Figyelembe véve ezt a méretet, a kerekek elegendőek a lehetséges legnehezebb panelek mozgatásához. A rendszeren lévő panelek egyenként csúsznak. A mes- terpanel nyitható és ezt követi a többi. Ezek csak a mesterpanel kinyitása után mozgathatóak el. A megrendelő igényének megfelelően akár két mesterpanel is beépíthető, ez igen jó me- goldás lehet a szellőztetésnél, és tökéletes megoldás biztosít felhasználók számára.

SZERKEZETI ALAPSZÍN VÁLASZTÉK​